Hallo wereld.

Follow my blog with Bloglovin

….en dan begin je met type.

Mijn eerste blog, nog geen idee waar die over gaat of hoe ik deze site tot een succes ga maken. Lang nagedacht en besloten gewoon te type en zien waar het schip strand. Waarom ging ik dit doen? Eigenlijk puur voor mezelf. Een online “dagboek” waar van ik heel egocentrisch denk dat een ander het leuk vind om te lezen. Ik ga proberen te schrijven over mijn leven en alle ideeën die in mijn hoofd ontwikkelen maar ook over de mensen om mij heen. Over hun hobby’s, werk, lifestyle en interieur.

Als je gaat kijken naar de mensen om je heen en na wat hun bezig houd, waar ze goed in zijn. Kom je op leuke, verfrissende, grappige en creatieve ideeën. Hoe leuk is het om daarover te gaan schrijven en daarnaast over mij en mijn leven omdat voor mij het gras groen is en ik er van geniet. Tuurlijk zijn er ook wel momenten dat alles iets minder groen voelt. Als ik soms op een minder groen stukje gras sta zie ik gelukkig nog wel hoe groen de rest is. Gras is dan ook makkelijk te onderhouden. Beetje extra water en het is weer helemaal groen.

Vorig jaar ben ik begonnen mezelf te zien als gras. Misschien omdat ik toen 30 werd en in een soort van vervroegde midlife crisis terecht kwam. Behoefte na een tijd van stilstaan mezelf weer te gaan ontwikkelen, te groeien. Ik heb een loopbaantraject gedaan. Wat een aanrader is dat. Een ander kijkt altijd anders na je dan dat jij naar jezelf kijkt. Vaak kan een ander veel meer kwaliteiten zien en is het goed om te weten welk niveau je nu hebt en welke werkzaamheden bij je passen. Zo kwam bij mij duidelijk naar voren dat de onderneming die ik in 2015 ben gestart perfect bij me past. Over dat leuke bedrijf vertel ik in een andere blog graag een keer uitgebreid maar neem gerust vast een kijkje www.volleglas.nl . Natuurlijk komen er in een loopbaantraject ook punten na voren waar je iets minder in bent. Gelukkig waren het bij mij punten waarvan ik meteen dacht: ja, daar kan ik wel wat mee. Na het lezen van dit verslag voelde ik mij veel sterker. Ik wilde groeien en scherp na mezelf kijken. Energie voelen bij alles wat je doet. Mezelf ontwikkelen en uitdagingen te durven stellen. Dit zonder mijn gezin uit het oog te verliezen. Op mijn gemak neem ik kleine stapjes. Zo voel precies wat past binnen ons gezin want heel cliché de kinderen blijven het belangrijkste en staan boven carrière, bij ons dan.

Hopelijk ga jij zien via de blogs dat ik ga groeien en hoe ik de stappen neem….

 

Eén gedachte over “Hallo wereld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.