Het gras van Dennis en Marjon

Wie zijn jullie?

Ik zal me eerst eens even voorstellen. Ik ben Marjon en ben 36 jaar oud. Ikben bijna 5 jaar getrouwd met Dennis en hebben twee prachtige kinderen Fenna (7)en Roan(bijna 4). Dennis en ik hebben elkaar 17/18 jaar geleden leren kennen op de werkvloer bij de Graaf van Gelre

Wat doen jullie?

Dennis en ik zijn allebei kok van beroep. Dennis is chefkok bij hotel restaurant Allure in Harderwijk. Ik ben sinds bijna twee jaar ontbijtkok bij het Roode koper. Super leuk om te werken en zo is het heel goed te combineren met ons jonge gezin. Ik werk 5 ochtenden van 7 uur tot 12 uur en Dennis fulltime .

Hoe hebben jullie het geregeld met de kinderen?

Op woensdag gaat Roan naar opa en oma hondje voor een uurtje. En haal ik Roan gelijk op vanuit mijn werk. Op vrijdag komen mijn ouders een uurtje oppassen. De rest van de week is het gewoon aan ons. Dennis begint vaak op de oppasdagenom 12.00 uur. En twee dagen begint hij een half uurtje later en gaat hij dus gelijk weg als ik thuis kom. Onze banen zijn dus goed op elkaar afgestemd.

Wat maakt jullie gras groen?

We zijn een druk maar liefdevol gezin. Soms hebben Dennis en ik in de drukke periodes echt weken dat we elkaar bijna niet zien of spreken. Die weken zijn soms best pittig ook voor de kinderen. We doen in die tijden ‘als we dan samen vrij zijn’ vooral gezellige dingen met de kinderen . We gaan naar het bos of zwembad, dierentuin etc. Maar ook gewoon lekker thuis gezelligheid opzoeken. Dennis en ik proberen ook twee tot drie keer in het jaar een weekend weg te gaan met zijn tweeën😊

We hebben ook nog een eigen sociaal leven en ik vind het heerlijk om met vriendinnen uit eten te gaan of een bioscoopje te pakken of lekker winkelen en terrasjes pakken. Ik heb ook een creatieve hobby’s zoals tekenen, haken, knutselen, poging doen tot handlettering en sinds kort pocketletters maken😁

Dennis gaat ook graag met zijn vrienden een biertje drinken in de stad, hij squasht, kijkt graag goede films en zijn grootste passie/interesse is alles wat te maken heeft met de tweede wereld oorlog. Daar weet hij letterlijk alles van.

We zijn gelukkig zoals we nu leven! We zijn gezond, we hebben liefde en we hebben alles wat ons hartje begeert❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.