Het gras van Ronald & Arianne

Wie zijn jullie?

Ik zal ons even voorstellen. Ik ben Arianne, 28 jaar, en al weer ruim 3 jaar getrouwd met Ronald. En hij is 26 jaar. We kennen elkaar nu 9 jaar en zijn trotse ouders van Eva en Sven.
Eva is in Maart 3 jaar geworden en Sven is 5 maanden oud.

Wat doen jullie?

Wij werken beide. Ik werk als gastouder thuis. De kleine bengeltjes . Verdeeld over de week heb ik 8 kinderen. Ik ben super trots dat ik dit werk mag doen. Ik geniet iedere dag weer van alle blije gezichtjes. Wat ik het mooiste vindt aan mijn baan, dat ik kinderen van heel dichtbij mag zien opgroeien. Ze komen hier vanaf ongeveer 3 maanden oud en met 4 jaar gaan ze hun volgend avontuur aan, de basisschool.
Ronald werkt als metaalbewerker/constructiebouw. Af en toe werkt hij op locatie waardoor hij ook langer van huis kan zijn. Binnen en buitenland. Dit maakt het werk afwisselend en leuk!

Hoe hebben jullie het geregeld voor de kinderen?

Mijn baan is perfect te combineren met mijn eigen kinderen. Elke dinsdag gaan ze naar Opa & Oma. Niet omdat het moet, maar omdat het kan😉
de andere dagen zijn Eva en Sven er gewoon bij. Sochtends wordt Eva wakker en vraagt: ‘Mama, ga je vandaag op kindjes passen? Wie komen er spelen?’
Ze zijn het eigenlijk helemaal gewend dat er vaak kinderen over de vloer komen.

Wat maakt jullie gras groen?

Wij zijn een druk gezin maar genieten volop van alles. Samen met zijn vieren. Maar ook met zijn tweeën gaan we er geregeld op uit. Uiteten, concert van 3js of op een zomeravond terrasje pakken. Ook vinden wij het belangrijk om ons eigen ding te doen. Ik spreek graag af met vriendinnen, Zumba, nagels en natuurlijk shoppen.
Ronald gaat graag vissen/zeevissen. Ook heeft hij een eigen gemaakte rookton waar hij dan vaak te vinden is. Gevangen of gekochte vis, wordt dan op zijn manier bereid. Klussen of hobbyen doet hij veel samen met zijn jongere broertje. Voetbal (kijken) houdt hij zich ook graag mee bezig.
Familie en vrienden zijn voor ons erg belangrijk. En met hun om ons heen zijn wij een leuk, liefdevol en gelukkig gezin!

Bij ons zijn er leuke en ook minder leuke momenten zoals denk ik wel bij ieder gezin, maar wij zullen niet gauw alles erbij neer leggen. Proberen het van de positieve kant te bekijken. En ons te richten op de toekomst.

En met kunstgras is ons gras altijd groen!😎

Groetjes
Ronald, Arianne
Eva & Sven.

Wil jij ook vertellen over jouw gras? geef je op in contact!

Eén gedachte over “Het gras van Ronald & Arianne”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.