10 Comments

 1. Susan

  Zo goed om deze verschrikkelijke gebeurtenis vanuit een andere hoek te lezen. Heel mooi omschreven en wat heb jij het goed gedaan!

 2. Geriena vd Os

  Wat mooi geschreven Marlous!
  Ook hier komen de herinneringen bij het lezen weer voorbij. Samen met wat moeders hebben we geprobeerd om ook jullie als juffen te helpen in wat voor vorm dan ook. Samen toewerken naar het indrukwekkende afscheid op het plein……samen met de kinderen een kadootje knutselen voor de kleine man….een luisteren oor bieden.

  Lieve Marlous…..twijfel niet aan jezelf….je hebt de kinderen hardstikke goed opgevangen…..ze hebben op je kunnen bouwen tijdens hun verdriet, ieder op hun eigen manier!!

 3. jacquelien

  ja …tranen over mijn wangen!
  Ik leef mee ook met de familie !
  goed gedaan ,goed geschreven!!

  soms gaan dingen niet zoals het zou moeten gaan!!

 4. Jacqueline

  Ik hoor je praten over de blog en dacht ik ga hem lezen, ik zit met tranen in mijn ogen. Ik weet nog heel goed dat wij het ook te horen kregen (ondanks dat we op de schakel zaten) vanaf buiten het plein was het afscheid te zien en dit was heel indrukwekkend.

  Lieve collega,
  Wat ik zo lees heb je de kinderen goed opgevangen. En gedaan wat je kon doen. Je bent een topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *