Samen zwanger

Van jongs af aan leek het me leuk om samen met mijn zus zwanger te zijn. Maar is het wel zo leuk als dat het er uit ziet? De drie zusjes Schipper waren tegelijk zwanger. Zij vertellen hoe dat was.

Als eerste vertelt Anneke. Zij is de oudste van de drie en was zwanger van haar tweede kindje.

Samen zwanger

Hoe bijzonder is het om te horen dat je zusje zwanger is! Dat werd allemaal nog veel meer bijzonder toen ook mijn andere zusje 2 maanden later vertelde dat ze zwanger was. Weer een maand later kwam ik er achter dat ook wij ons 2e kindje verwachtten. Wauw, samen met mijn zusjes zwanger! Wat bijzonder en wat een wonder.

Voor onze lieve mama een hele uitdaging, 3 dochters vol met hormonen. Maar wat bijzonder om zo’n speciale ervaring met je zusjes te delen. Met elkaar te kunnen klagen, lachen, huilen en genieten. Alles kunnen bespreken, herken je dit? Is dat bij jou ook zo? Fantaseren over hoe de kindjes zullen zijn. Lijken ze op elkaar?

En dan zijn er opeens 3 gezonde kindjes! 3 unieke mooie gezonde kindjes. 2 jongens en 1 meisje.
Inmiddels zijn we een jaar verder. En is de oudste van de 3 een jaar geworden en zal de jongste dat in maart worden. Samen zwanger was mooi, bijzonder en een unieke ervaring, maar de kindjes samen zien opgroeien is nog veel mooier. We zitten allemaal in dezelfde fase en begrijpen elkaar daarom heel goed.

Ik vind het fantastisch te kunnen delen met mijn zusjes. We waren al close, maar dat zijn we nog meer. Ik ben trots op de 2 mooie mama’s die ze zijn geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.