Van prutsende muts, tot hippe beurs

Waar mijn ‘creatieve leven’ ooit begon in een soort achterafkamertje (want wat had ik een schik van mn schildercursus maar wat was het mutserig om te zeggen) is het nu hip en happening. Na het bezoeken van de handwerkbeurs en de kreadoe stond vandaag de CREATIVELIFE op de agenda. Een superhippe beurs met prachtige, tot in de puntjes gestylde, stands heel veel leuke spulletjes, foodtrucks en workshops, een heel groot aanbod workshops (eigenlijk nog te weinig want de populaire zaten al vol😖) want waar t bij andere beurzen draait om beursaanbiedingen en kopen, was dit juist ook een plek om elkaar te ontmoeten, je ogen uit te kijken en om inspiratie op te doen😀 nieuwe hobbys te leren kennen en met een bomvol hoofd naar huis te gaan.

Je niet meer mutserig te voelen omdat je het leuk vindt om te ‘knutselen’
want met de leuke kaartjes, tape en stickers van petitlouise kan ik weer mooie pocketletters maken, ik heb inkt gekocht om te stempelen, een koperkleurige stift om te handletteren en natuurlijk mooie ideeen opgedaan om daar weer net een eigen draai aan te geven. Wat ook erg leuk was om te zien waren de kraampjes met t urbanjungle thema, zo kon je flessen vullen met planten of een eigen mini-terrarium maken. Zelfs voor de verjaardag van mn zoontje heb ik inspiratie opgedaan.

We hebben de dag afgesloten met 2 uurtjes terras heerlijk in de zon. Bij thuiskomst genoot ik van mn gekochte spulletjes, nog even in alle rust want mn kids werden thuisgebracht. Mn man had de laatste boodschappen al gedaan, dus na t koken heerlijk op de bank ploffen, ff bloggen😇 en verder niks…

Dat ik nu de kids nog moet douchen, t huis moet versieren en opruimen, kado’s in moet pakken omdat mn zoon morgen 5 wordt, zeggen we er maar even niet bij. Want dat de timing voor mij slecht was is een feit maar zo’n coole beurs had ik niet willen missen, helemaal niet omdat ik 1 van de 2 gelukkigen was die haar kaartjes had gewonnen via @draadenpraat. Door alle indrukken van de beurs ben ik gewoon vergeten😳 Lisanne even gedag te zeggen en te bedanken voor de kaarten, ik zat al in de auto terug en toen bedacht ik het me ineens, sorry!!!

Ik heb genoten van deze superleuke vriendinnendag !

4 gedachten over “Van prutsende muts, tot hippe beurs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.