WAAR in Harderwijk

Samen met familie en vrienden vieren dat je zwanger bent, mooie wensen en cadeaus, om te laten zien dat het kindje welkom is.

Anneke werd vandaag omringt door haar moeder, zussen en vriendinnen tijdens een high tea. Als enige Harderwijker was ik ook uitgenodigd om haar zwangerschap te vieren. We werden verwacht in kringloopwarenhuis Het Goed. Een plek waar ik graag kom om even rond te neuzen. Ik wist dat er ook een hoek was voor een kopje koffie maar nooit echt goed naar gekeken. Tot vandaag.

Bij Het goed in is WAAR Smaak Lokaal gevestigd
Een heerlijke plek om te zitten met een club vrouwen voor een verse high tea, een kop koffie of een lunch. We werden bediend door een man die zo blij en enthousiast werd van onze komst. De tafel was gedekt met heerlijke lekkernijen. De scones en quiche werden warm geserveerd.  Het is er ingericht met stoelen en servies van de kringloop. Ook staan er nieuwe producten te koop van Dit is Waar. Het zijn producten met een goed verhaal. Ze zijn verrassend of mooi, gemaakt van vriendelijk materiaal of afgedankte spullen op een nieuw avontuur. Bovendien krijgt de maker een eerlijke kans en jij een goed gevoel.

Tussendoor hebben we nog even heerlijk rond gesnuffeld in deze stijlvolle kringloop. Waar genoeg leuke tips te vinden zijn om oud weer nieuw te maken. De theepotten waren weer gevuld. Zo kan je door deze perfect combinatie je prima een middag vermaken.

Echt een aanrader Smaak Lokaal
De smaak van lokale waar.
Je proeft het in het WAAR Smaak Lokaal.
Smoothies van vers fruit uit de omgeving.
Salades met groenten van de boeren uit de buurt.
Brood van de bakker om de hoek. En als het toch van verder moet komen, is het in ieder geval biologisch en eerlijk. Want dit is waar: een goed gevoel voor de maker en de ‘smaker’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.