Wonen in Twello

Twello de plaats waar ik mijn geluk gevonden heb – mijn lieve stoere man Jos – moet niet zo moeilijk zijn om te promoten.

Twello de geboorteplaats van mijn man, nooit of te nimmer wil hij hier weg.

Twello een heerlijk groen dorp, klein genoeg om veel leuke mensen te kennen en groot genoeg om niet iedereen te kennen en je af en toe nog anoniem te voelen.

Twello waar onze droom uit kwam 3 gezonde lieve kinderen.

Twello waar we ons 1e huisje kochten, onze creativiteit op los lieten en waar onze Kids geboren werden en gelukkig opgroeiden..

Twello het dorp waar je als excuus gebruikt dat je bij je Kids moet blijven in de speeltuin, maar onder tussen een deel van je heerlijke sociale leven daar liet afspelen met de nodige theetjes en andere drankjes en heel veel gezelligheid.

Twello waar we ons 2e huis naar onze wensen mochten bouwen. Een heerlijke rustige wijk met heel veel Kids van alle leeftijden, die allemaal heerlijk met elkaar speelden.

Twello waar we binnenkort ons 3e droomhuis mogen realiseren en die als visitekaartje gaat dienen voor ons dorp. Wat hebben we een zin om deze uitdaging weer aan te gaan.

 

Twello waar onze vrienden en mijn mans familie woont. Waar we veel gezelligheid mee doorbrengen. Maar zeker ook de nodige strubbels, waar je sterker van wordt.

Twello een gezellig dorp met heerlijke evenementen, feesten, de voetbal en een gezellige dorpskern, waar je heerlijk kan bijpraten met mensen die je na lange tijd weer ziet.

Twello waar wij onze Kids een heerlijk nog veilig leven kunnen bieden, waar ons huis dag en nacht openstaat voor al hun vrienden en de nodige grote en kleine feestjes worden gehouden tot in de kleine uurtjes.

Twello waar ook genoeg import is en waar de mensen hartelijk worden binnengehaald en je je snel thuis voelt.

Twello ook het dorp met de roddels, waarvan ik altijd zeg: zolang ze nog over je lullen, ben je nog interessant .

Twello een dorp om uit te rijden en te genieten van de steden Apeldoorn en Deventer en veel verder te kijken dan het soms beperkte dorpsleven.

Twello een dorp om uit rijden om te genieten van recrreatiegebied Bussloo waar je heerlijke kan wandelen met de honden of zomers met je vrienden op het strand flaneren.

Twello het dorp waar we altijd weer terug komen na ons werk en heerlijk kunnen relaxen, alleen, maar ook genieten van de mensen om ons heen.

Twello het dorp waarvan je hoopt dat het nog een veilig dorp blijft voor je Kids.

Twello waar je hoopt dat je Kids zich ook gaan settelen na vele avonturen. Lekker dicht bij paps en mams.

Twello waar wij ooit hopen opa en oma te worden en dan (blijven) genieten van onze Kids en kleinkids.

Twello die zonder mijn toppers niet zo mooi kan zijn als ons Twello nu ❤❤❤❤

Conny Linthorst-Schut

3 gedachten over “Wonen in Twello”

  1. Wat leuk . ik kom je tegen in mijn groep.. geweldig deze blog van jou.. je mag er zijn Conny Linthorst-Schut.
    ik kijk nog even verder wat je zo al doet..
    wees jij welkom in mijn groep.. tot ziens groetjes Joke Koolman.

  2. Ik heb jou leuke verhaal gepubliceerd op mijn pagina Twello in Beeld zoals je gezien hebt.Met deze pagina probeer mooie plekjes en wetenswaardigheden van mijn geboortedorp en de hele gemeente Voorst wat meer bekendheid te geven.
    Ik vond het heel leuk om te lezen,als je in de toekomst nog een keer wat kwijt wil dan plaats ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.