Bruiloft

Daar zit ik dan op de bank (na een dag werken, heen-en-weer sjeezen naar school en net gegeten, kids op bed, blablabla) terwijl er ergens anders op de wereld feest gevierd wordt. Nu zul je zeggen: “dat gebeurt wel vaker”. Er wordt elke dag wel ergens een feestje gevierd, maar ’t is mn broertje(2.03m😉) die feest viert met z’n (inmiddels) vrouw, m’n ouders, de moeder van mn kersverse schoonzus en wat vrienden. Want wat begon als eventjes ja-zeggen, een formaliteit, eindigde dan toch in een mooie en bijzondere dag. Superleuk voor hen, maar balen voor mij! ’t Voelt echt heel naar om daar niet bij te zijn. Alsof ’t niet belangrijk is voor me maar dat is ’t wel!!! Het begon zondagavond al toen er talloze foto’s ge-appt werden van de voorbereidingen voor de dag. Er werden slingers opgehangen, er werd een mooie tafel gedekt, er werd een lekker drankje gedronken, er was gezelligheid. En waar was ik? Thuis!!! Op bed, maar ik kon niet slapen. Ik lag te balen dat ik niet tóch naar Bergen was afgereisd, plús wetende dat ik t ook niet meer kon gaan regelen

 

Het contact is goed. Als we elkaar zien is t leuk, als vanouds en als hij dan weer vertrekt, doet het altijd weer even een beetje pijn. ’t Klinkt heel dramatisch, de wereld stopt echt niet met draaien of zo, maar als je een goede band hebt met iemand is het fijn om diegene in de buurt te hebben. Zo zijn mijn kids dol op hun oom en ook op hun (verse) tante, het is altijd een feest als ze er zijn. Nu snap ik dat je je wat minder uitslooft als je elkaar vaker ziet, maar de klik is er gewoon.

 

Daarnaast is het natuurlijk super dat iemand zijn dromen achterna jaagt en dat dit ook lukt. Door hem ben ik in New York geweest. Hij werkte daar bij Eleven Madison Park (een restaurant dat dit jaar uitgeroepen is tot nummer 1 van de wereld!). Dat was een avontuur en een ervaring om nooit te vergeten.
We gaan deze zomer ook op bezoek bij mijn broertje en kersverse schoonzus in Bergen, doordat je elkaar weinig ziet worden dat natuurlijk ook weer erg speciale en leuke momenten.

Het is jammer dat hij ook bij mijn trouwen niet aanwezig was. Hij was er niet toen m’n kids net geboren waren, allemaal van die momenten die je wilt delen met je familie. En nu op deze avond op de bank besef ik me dat ik ook al 1 van deze momenten van hem heb gemist en als ik ze niet snel aan hun haren meetrek naar Nederland er nog velen zullen volgen😖

2 gedachten over “Bruiloft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.