Er is taart!

Vandaag is het de dag van de lente. De dag waar ik de hele winter naar uitkijk.
Vandaag is het ook de verjaardag van mijn man Robbie. Een feestelijke dag die gevierd moet worden. Hoe oud je ook wordt, als je jarig bent versieren wij het huis met slingers, krijg je zelf gemaakte cadeautjes en natuurlijk een taart. Een taart die bij de jarige past. Speciaal voor jou gemaakt. Je bent tenslotte maar 1 keer per jaar jarig.
Nu hoeft Robbie niet lang na te denken welke taart hij graag wil. Zelf gemaakte appeltaart it is.
Jammer voor mij. Zelf gemaakte appeltaart vind ik heerlijk. Alleen is taarten bakken niet echt mijn kwaliteit. Sterker nog ik heb er een hekel aan. Maar de regel is ‘wie jarig is mag kiezen’. Dus hou ik het dan ook maar op 1 appeltaart per jaar.

A party without cake is just A meeting

Met de verjaardag van de kinderen heb ik iets meer geluk. Een taart verzinnen die bij hun past vind ik leuk. De perfecte creatie, waar hun mond van open valt, kan ik wel bedenken. Gelukkig hoef ik niet eens een poging te doen om het te proberen. Mijn zelfkennis is groot genoeg om te weten dat het “WOW” effect zal omslaan naar ‘nee dankjewel ik heb net gegeten’ smoes en daarom besteed ik het graag uit. Tante Wilma van Er is taart kan precies maken wat ik in mijn hoofd heb en vaak nog mooier. Zij heeft van haar hobby haar werk gemaakt, bakt unieke taarten met liefde en plezier. Met haar creativiteit en geduld maakt zij van elk taart een prachtige creatie. Elk detail is perfect verwerkt.
Toen onze dochter jarig was heeft zij dan ook de perfecte taart gemaakt. In de kleuren en style van haar kamer met haar lievelingsknuffel zittend op de taart (gemaakt van fondant). Wat een feest was dat.


Mocht je net als ik houden van lekkere taart met een persoonlijke “WOW” uitstraling? Heb je hetzelfde baktalent als ik?
Neem een kijkje op Er is taart want Tante Wilma bakt de lekkerste, creatiefste en de meest persoonlijke taarten.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.