Het gras van Bert en Chantal

Wie zijn jullie?

Chantal Tijsseling en Bert Ritsma en mijn dochters Leanne en Melanie.

Wat doen jullie?
Ik ben operatieassistente op twee locaties en Bert werkt in de horeca. Hij doet een opleiding voor autorijinstucteur zodat wij voor onszelf kunnen beginnen! Samen hebben we nog veel dromen te verwezenlijken.

Hoe hebben jullie het geregeld voor de kinderen?
Mijn dochters zijn helaas niet altijd hier, dat is nog steeds moeilijk in mijn mamahart, maar woensdag, donderdag en vrijdag eten we meest met zijn drieën omdat Bert dan aan het werk is…
‘S morgens ontbijten de meiden wel met Bert en ze hebben gelukkig samen een goede band. Al botst het af en toe met twee pubers in huis! Toch ondanks alles doen de meiden het super goed en ben ik enorm trots op mijn kanjers!

 

Wat maakt jullie gras groen?
Soms is het zoeken binnen onze hectisch bestaan naar onze Groene gras momenten, maar thuis eindelijk rust genieten we echt oprecht van tijd samen. Mijn geluksmomenten met de meiden tel ik dubbel! Speciaal zijn spontane momenten samen met vrienden of met de buren een hapje eten en vooral jezelf kunnen zijn.
Verder is elke dag even Creatief te kunnen zijn mijn grasmoment….
Haken en handletteren geven mij rust in mijn hoofd en tijd om na te denken wat ik werkelijk wil…. mezelf blijven na een lange zoektocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.