Het gras van Junior & Emmy

Wie zijn jullie?

Wij zijn Junior (33) en Emmy (32). Inmiddels zijn wij al ruim 11 jaar samen, waarvan er ruim 3 getrouwd.
Samen hebben wij een dochter, Eva van 1,5.

​​
​Wat doen jullie?

Juun is werkplaatschef bij Broekhuis Peugeot-Opel hier in Lelystad en ik ben huismoeder.
In een groot deel van de avonden zijn we te vinden als assistent-dansdocent Stijldansen bij Dans- en Partycentrum Overeem in Lelystad en volgen we daarnaast samen de opleiding tot dansdocent Stijldansen.
En nee, Stijldansen is niet oubollig, maar juist onwijs leuk en volgens een recent artikel over stijldansen niet alleen gezond, maar ook nog eens goed voor je seks-leven, haha! Maar even alle gekheid op een stokje. Het is voor voor ons een beetje een uit de hand gelopen hobby. Wat begon als een leuke en gezellige manier om samen iets leuks te doen, is uitgegroeid tot wedstrijden dansen, assisteren bij de danslessen tot nu zelfs een opleiding tot dansdocent.

Hoe hebben jullie het geregeld met de kinderen?

Overdag ben ik zelf thuis met Eva. We zijn op het moment het rondkijken voor een peuterspeelzaal, waar ze 1 of 2 dagdelen heen kan. Puur voor haar ontwikkeling en zodat ze ook haar sociale kant nog meer kan ontwikkelen.
Op de avonden dat we lesgeven kunnen we Eva bij de eigenaars, die hun huis aan de school hebben, op bed leggen en op de andere avonden blijft of Juun of ik thuis. Dit gaat tot nu toe altijd prima en we hopen dat dit voorlopig nog zo goed blijft gaan.

Wat maakt jullie gras groen?

Wat ons gras groen maakt is dat ondanks dat we best wel druk zijn we blijven genieten van de momenten samen met z’n drietjes, maar ook zeker met z’n tweetjes als koppel. We genieten onwijs van de grote momenten, zoals dagjes uit als gezin, maar ook van de kleine momenten. Zo geniet ik er echt van wanneer Juun na een drukke dag op z’n werk thuiskomt en dan gewoon de tijd neemt om achter z’n kleine meid aan te kruipen door te kamer en zij schaterend van het lachen zich achter de bank verstopt en vervolgens “boe” roept zodra ze papa ziet.
We vinden het belangrijk om tijd vrij te maken voor onszelf. Dit lukt lang niet zo vaak als dat we zouden willen, maar op de weinige avonden die we thuis hebben, waarbij we lekker op de bank hangen, kunnen we samen om de meest flauwe dingen helemaal krom liggen.
En ook “eigen tijd” is belangrijk. Zo gaat Juun weleens poolen met vrienden en probeer ik regelmatig af te spreken met vriendinnen.

Behalve partners en geliefden zijn we echt elkaars beste maatje en ik denk dat dit ook zeker een belangrijk onderdeel is van ons groene gras.
Natuurlijk is ook ons gras niet altijd groen, maar juist door die dagen waardeer je de groene dagen alleen maar meer.

Veel liefs,

Junior, Emmy en Eva

2 gedachten over “Het gras van Junior & Emmy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.