Huishoudbeurs. Once in your life-time of jaarlijks uitstapje

Huishoudbeurs
Once in your life-time of jaarlijks uitstapje.

We zijn d’r bijna, we zijn d’r bijna.
Een beetje gek doen op de heenweg om de sfeer erin te brengen.
Ik(Renate) ben op weg naar de huishoudbeurs, voor mij de eerste keer en ik ga samen met m’n schoonzus, een doorgewinterde huishoudganger(op dr 32e😂)
Op de snelweg net voor de afrit komen we erachter dat de parkeerplaats bij de rai vol is, volg route 11 staat er, maar waar is route 11? Dus toch de afrit genomen, om vervolgens weer de snelweg op te gaan naar de arena, daar kunnen we parkeren en dan met de pendelbus terug naar de rai( voor de volle huishoudbeurs-beleving)
T verloopt allemaal soepel en voor we t weten staan we in de food hal.
Een lawaai van allemaal pratende mensen, door microfoons, want bij iedere kraam hebben ze natuurlijk iets belangrijks te vertellen. We kunnen wat chocolade proeven bij Milka en Johnny doodle, bitterballen of bami hapjes eten bij Mora, mayo proeven bij Remia en er is kaas, koffie noem maar op.
Van de food hal lopen we naar de 9-maandenbeurs(ook dit zit bij t kaartje in) we komen in een soort baby-rust ff bijkomen van al t lawaai, waar onze kids al veel te groot zijn voor de meeste dingen zijn we op zoek naar wat kleding voor de meiden, er is wel wat maar niet onze smaak, dus door naar de volgende hal.
Daar vinden we wat spullen voor huisdieren, wat hebbedingetjes en een klein gedeelte knutselspul, helemaal mijn ding😃 ik koop 2 nieuwe stiften om te handletteren👍🏻 hier staat ook Dreft, weer een man met een microfoon en een afwaswedstrijd, eigenlijk erg grappig dit!

We gaan door naar de oosterse hal, hier is t wat donkerder, alles is gezellig gemaakt met lampjes, de lekkere geur van eten komt ons tegemoet. Je schept hier zelf een rijsttafel voor €11,50 pp, vindt hier loempia’s, pasteitjes en spekkoek, erg leuk. Een beetje een vakantiegevoel.
We verlaten deze oosterse sferen en gaan weer door naar een ruim opgezette hal, met een keukenwinkel, stofzuigermannetjes en massagevrouwen, ook willen er een heel aantal vrouwen bij kramen ons pijnloos ontharen.
Er is nog een hal met make-up, tassenkramen en dergelijke, eigenlijk een grote braderie.
Het was een superleuke dag en ik werd hoe langer hoe enthousiaster, ik ging van je moet er een keer in je leven geweest zijn naar volgend jaar weer, samen met m’n schoonzus en dan lekker met de trein.

Enthousiast geworden? Vaak kun je vanaf maart al kaarten kopen, je hebt dan een early bird kaartje, dat zijn 2 kaarten voor de prijs van 1 👍🏻

 

 

2 gedachten over “Huishoudbeurs. Once in your life-time of jaarlijks uitstapje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.