Neline

Neline

Op 17 april werd ik geboren als een rustig meisje. Met mijn lieve ouders en grote zus hebben we het altijd leuk, gezellig en fijn gehad. Ons huis heeft op verschillende plekken gestaan maar altijd in Harderwijk. Met mijn opa en oma dicht in de buurt en altijd leuke vriendinnen is Harderwijk nog steeds de fijnste plek om te wonen. Nu alleen niet meer met mijn ouders en zus, al wonen die wel op een paar minuten fietsen. Nu samen met mijn man met wie ik in 2009 ben getrouwd. In 2010 was daar onze lieve rustige dochter en in 2015 kwam onze zoon de boel op stelten zetten, lijkt op zijn vader ;).

Afgelopen zomer zei me moeder tegen mij: vroeger was je zo’n rustig kind maar hoe ouder, hoe drukker. Denk dat ze wel een beetje gelijk heeft. Mijn vaste baan is al jaren zwemonderwijzer, op een speelse manier werken met kinderen vind ik fantastisch. In de zwangerschap van onze zoon moest ik met 18 weken stoppen met werken en heel rustig aan doen. Vanaf dat moment is het rustige meisje veranderd in de vrouw die durft haar dromen een kans geeft. Niet denken maar doen, gewoon proberen en leven.

Zo ben ik in augustus 2015 gestart met mijn eigen onderneming. Evenementenbureau Het Volle Glas. Ik organiseer feesten en partijen bij mensen thuis, op het werk of zoek een geschikte locatie. Ik geef advies hoe je een feest, bedrijf events, bruiloft of kinderpartijtje aanpakt. Regel catering, locatie, personeel en styling. Zoals de naam al laat merken geniet ik van het leven en is het glas niet halfvol maar helemaal vol, zo vol dat het soms een beetje overloopt. en dat moet gevierd worden.

2016 ben ik steeds enthousiaster geworden over het zelfstandig ondernemen. Zo bruisen er geregeld geweldige ideeën door me hoofd over van alles en nog wat. Zo ook bloggen. Nu 2017 ga ik het gewoon doen, nou ja “gewoon”. Met mijn dyslexie wordt het een enorme uitdaging. Daar komt de naam Mijn Groene Gras. Gras groeit net als ik. Als je gras maait komt het sterker en groener terug dus elk foutje is een leermoment en laat me weer verder groeien.

Mijn doel met bloggen? Fijn van me afschrijven, ideeën en inspiratie delen met jou. Hopelijk heb jij even ontspanning en vind je het leuk wat je leest.

Meer lezen over mij? lees Hallo wereld. mijn eerste blog.